logo

De mooiste bloemen laten bezorgen uit Leerdam!

Wij bezorgen boeketten en planten door heel Nederland. Bestellingen van bloemen en boeketten voor Leerdam en omgeving bezorgen wij altijd zelf. Buiten de regio gaat via het Fleurop netwerk of in overleg. 

 

Webshop

Bloemen

  Bloemen bundel
v.a. €15,-
  Gekleurd pluk boeket
v.a. €15,-
  Klassiek wit boeket
v.a. €20,-
 Pretty Pink
v.a. €15,-
 Sereen
v.a. €15,-
 Uitbundig neutraal
v.a. €25,-
 Warm boeket
v.a. €15,-
v.a. €15,-
Bloemenbundel gekleurd
v.a. €15,-
Boeket bont
v.a. €20,-
Bundeltje met blauwe druifjes
Compleet met vaas €15,-

Planten

  Gekleurde bundel
v.a. €20,-
 Hyacinten in pot
v.a. €20,-
Orchidee in mos
v.a. €20,-
Pannenkoekplant compleet met pot en schotel
Compleet met pot en schotel €17,50
Pot vol met gemengde voorjaarsbollen
Compleet met pot en schotel €35,-

Woonaccessoires

 Krans
Krans €22,90
 Tommy cadeaubon met vaasje bloemen
Vaasje compleet €9,99 + cadeaubon v.a. €10,-
Eucalyptus krans
Eucalyptus krans €14,50
Mimosa (zijden) krans
Mimosa (zijden) krans €24,50

De mooiste bloemen, planten en decoraties laten bezorgen is nu nog eenvoudiger! Al ruim 12,5 jaar de bloemist van Leerdam en de mooiste boeketten bestel je nu eenvoudig in een paar klikken. Je boeket bloemen laten bezorgen in Leerdam, Asperen, Heukelum, of Schoonrewoerd, wij doen dat dezelfde dag nog. Ergens anders, geen punt, wij laten door ons bloemisten netwerk fleurop door heel Nederland bezorgen.

 

Bloemen voor iedere gelegenheid

Boeket (abonnement) voor thuis, trouwbloemen, rouwbloemen en zakelijke aankleding

Van een prachtige losse bloem, tot de totaal aankleding van je mooiste dag als je gaat trouwen. Je bruidsboeket, autostuk, corsages kortom alle bruidsbloemen kunnen wij naar je smaak en in hetzelfde thema verzorgen. Stuur ons een mail of kom het bespreken tussen de bloemen in Leerdam. 

Maar ook voor een passend afscheid, kunnen wij met de bloemdecoraties in een rouwboeket, rouwstuk of andere afscheidsbloemen naar wens een vertaling maken van karakters. Door de emoties bij het bespreken, adviseren wij u van tevoren te bellen voor een afspraak. Wij kunnen desgewenst ook langs komen met foto's ter inspiratie. 

Projecten: thuis, kantoor of evenement aankleding

Van advies tot totale ontzorging. Heeft je locatie, bedrijf of huis net die extra eyecatcher nodig? Mist het sfeer, of weet je niet welke potten en planten het beste passen in de omgeving? Wij geven advies op maat en kunnen het totaal voor je ontzorgen. Ook voor abonnement, voor thuis op de tafel op op de balie op kantoor. Zelfs huur van zijde bloemen is mogelijk, handig voor als je een onvergetelijk evenement gaat organiseren.