logo

(be)zorgen is nu even nodig!

Ons team met een passie voor bloemen zorgt voor elke dag een speciale winkel in Leerdam. Onze online winkel is net zo bijzonder en uniek als bloemist. Dus wil je de mooiste bloemen versturen? Bestel snel, wij bezorgen in Leerdam en omstreken en dan lekker genieten maar! Tommy Bloemen Planten en Projecten, voorheen Tommy' Style.

Webshop

(Be)zorgen is nu even nodig Zie onze speciale akties

Sorteren op

Bloemen

Samen sterk AKTIE bundel
Samen sterk AKTIE €25,00 + vele extra's
AKTIE boeket compleet met vaas
AKTIE €25,00 met vaas
AKTIE | 4-weeks abonnement
Thuiswerk AKTIE 4-weken
 Feestelijk seizoensboeket
Meest verkocht nr1 v.a. €15,-
 Gekleurd pluk boeket
Meest verkocht nr2 v.a. €15,-
 Klassiek wit boeket
Meest verkocht nr3 v.a. €20,-
 Pretty Pink
Meest verkocht nr4 v.a. €15,-
 Warm boeket
v.a. €15,-
Boeket bont
v.a. €20,-
Uitbundig neutraal
v.a. €20,-
Bloemenbundel gekleurd
v.a. €15,-
Wijds boeket
v.a. €20,-

Planten

Orchidee in mos
v.a. €20,-
Pannenkoekplant compleet met pot en schotel
Compleet met pot en schotel €17,50

Woonaccessoires

 Krans
Krans €22,90
 Tommy cadeaubon met vaasje bloemen
Vaasje compleet €9,99 + cadeaubon v.a. €10,-

De mooiste bloemen, planten en decoraties laten bezorgen is nu nog eenvoudiger! Al ruim 12,5 jaar de bloemist van Leerdam en de mooiste boeketten bestel je nu eenvoudig in een paar klikken. Je boeket bloemen laten bezorgen in Leerdam, Asperen, Heukelum, of Schoonrewoerd, wij doen dat dezelfde dag nog. Ergens anders, geen punt, wij laten door ons bloemisten netwerk fleurop door heel Nederland bezorgen.

 

Bloemen voor iedere gelegenheid

Boeket (abonnement) voor thuis, trouwbloemen, rouwbloemen en zakelijke aankleding

Van een prachtige losse bloem, tot de totaal aankleding van je mooiste dag als je gaat trouwen. Je bruidsboeket, autostuk, corsages kortom alle bruidsbloemen kunnen wij naar je smaak en in hetzelfde thema verzorgen. Stuur ons een mail of kom het bespreken tussen de bloemen in Leerdam. 

Maar ook voor een passend afscheid, kunnen wij met de bloemdecoraties in een rouwboeket, rouwstuk of andere afscheidsbloemen naar wens een vertaling maken van karakters. Door de emoties bij het bespreken, adviseren wij u van tevoren te bellen voor een afspraak. Wij kunnen desgewenst ook langs komen met foto's ter inspiratie. 

Projecten: thuis, kantoor of evenement aankleding

Van advies tot totale ontzorging. Heeft je locatie, bedrijf of huis net die extra eyecatcher nodig? Mist het sfeer, of weet je niet welke potten en planten het beste passen in de omgeving? Wij geven advies op maat en kunnen het totaal voor je ontzorgen. Ook voor abonnement, voor thuis op de tafel op op de balie op kantoor. Zelfs huur van zijde bloemen is mogelijk, handig voor als je een onvergetelijk evenement gaat organiseren.