logo

(be)zorgen is nu even nodig!

Ons team met een passie voor bloemen zorgt voor elke dag een speciale winkel in Leerdam. Onze online winkel is net zo bijzonder en uniek als bloemist. Dus wil je de mooiste bloemen versturen? Bestel snel, wij bezorgen in Leerdam en omstreken en dan lekker genieten maar! Tommy Bloemen Planten en Projecten, voorheen Tommy' Style.

Webshop

De top 8 van Tommy: dit zijn de 8 populairste producten van Tommy. Altijd een goede keus!

Ook leuk voor u

 • Pretty Pink
  v.a. €17,50
 • Rozen boeket compact
  v.a. €20,-
 • Gekleurd pluk boeket
  v.a. €17,50
 • Boeket bont
  v.a. €20,-
 • Warm boeket
  v.a. €17,50
 • Gemengd rozenboeket
  v.a. €20,-
 • Klassiek wit boeket
  v.a. €20,-

  

Corona update : bestel ruim op tijd, bezorgen is extra druk

Bloemen

 Gekleurd pluk boeket
v.a. €17,50
 Gemengd rozenboeket
v.a. €20,-
 Pretty Pink
v.a. €17,50
 Uitbundig neutraal
v.a. €25,-
 Warm boeket
v.a. €17,50
Boeket bont
v.a. €20,-
Compact sereen boeket
v.a. €15,-
Feestelijk boeket
v.a. €25,-
Klassiek wit boeket
v.a. €20,-
Rozen boeket compact
v.a. €20,-

Kerst

Adventskrans
€39,99
Dennenappelkrans
€21,50

Cadeaus

Bloementaart
€27,50
Pure eenvoud
€29,99
Sterrencadeau
€27,50
Verwenplankje
€26,50

De mooiste bloemen, planten en decoraties laten bezorgen is nu nog eenvoudiger! Al vanaf 2004 de bloemist van Leerdam en de mooiste boeketten bestel je nu eenvoudig in een paar klikken. Je boeket bloemen laten bezorgen in Leerdam, Asperen, Heukelum, of Schoonrewoerd, wij doen dat dezelfde dag nog. Ergens anders, geen punt, wij laten door ons bloemisten netwerk fleurop door heel Nederland bezorgen.

 

Bloemen voor iedere gelegenheid

Boeket (abonnement) voor thuis, trouwbloemen, rouwbloemen en zakelijke aankleding

Van een prachtige losse bloem, tot de totaal aankleding van je mooiste dag als je gaat trouwen. Je bruidsboeket, autostuk, corsages kortom alle bruidsbloemen kunnen wij naar je smaak en in hetzelfde thema verzorgen. Stuur ons een mail of kom het bespreken tussen de bloemen in Leerdam. 

Maar ook voor een passend afscheid, kunnen wij met de bloemdecoraties in een rouwboeket, rouwstuk of andere afscheidsbloemen naar wens een vertaling maken van karakters. Door de emoties bij het bespreken, adviseren wij u van tevoren te bellen voor een afspraak. Wij kunnen desgewenst ook langs komen met foto's ter inspiratie. 

Projecten: thuis, kantoor of evenement aankleding

Van advies tot totale ontzorging. Heeft je locatie, bedrijf of huis net die extra eyecatcher nodig? Mist het sfeer, of weet je niet welke potten en planten het beste passen in de omgeving? Wij geven advies op maat en kunnen het totaal voor je ontzorgen. Ook voor abonnement, voor thuis op de tafel op op de balie op kantoor. Zelfs huur van zijde bloemen is mogelijk, handig voor als je een onvergetelijk evenement gaat organiseren.